PiCompany Online Assessment Tools ™

Zoekt u naar ondersteuning bij het zelf beoordelen van (toekomstige) medewerkers ?

Met PiCompany Online Assessment Tools ™ kiest u ervoor zelf stevig de regie te houden bij de beoordeling in het kader van (pre)selectie.  De tools bieden snel en efficiënt inzicht in talent en ontwikkelpotentieel. De beschikbaarheid in verschillende talen en via verschillende online en mobiele toepassingen maakt het ook mogelijk om medewerkers van buitenlandse en lokale vestigingen op een eenduidige manier te beoordelen. Na een training wordt u gecertificeerd om deze e-tools te gebruiken.

www.picompany.nl

 

 

GITP Competence Assessment ™

Wilt u zicht krijgen op de aanwezigheid en ontwikkelbaarheid van specifieke competenties en talenten bij uw (toekomstige) medewerker?

Wilt u nagaan of een (nieuwe) medewerker past binnen de rol, het team of aansluit bij uw organisatiecultuur ?

Wilt u kapstokken om een succesvolle “onboarding” en verdere ontwikkeling van de medewerker mee te ondersteunen ?

Wij werken voor u een op maat gemaakt assessment center uit dat een objectief beeld geeft van de capaciteiten, persoonskenmerken en ambities van de deelnemer. Daarmee krijgt u meer zekerheid over de fit tussen de persoon en de rol en uw organisatie.

De mogelijkheid bestaat ook om een “Core Competence Profiler” te organiseren van een halve dag waarbij gericht een aantal competenties worden beoordeeld door twee consultants.

GITP Executive Assessment ™

U zoekt naar een partner om onderbouwde keuzes te maken bij strategische benoemingen ?

U wilt inzicht krijgen in leiderschapskwaliteiten en ontwikkelpotentieel ?

U zoekt naar een partner voor het evalueren van kandidaten voor een Raad van Bestuur ?

GITP – Results through People biedt met het Executive Assessment een hoogwaardig en betrouwbaar assessment programma, afgestemd op strategisch niveau. Tijdens het Executive Assessment doorloopt de deelnemer met twee senior consultants een uitdagend en inzicht gevend programma van één dag met veel directe feedback, ruimte voor reflectie én uitdagende games.

 

 

Graag meer informatie ? Neem dan contact op met onze consultants op het nummer 02/456 80 40 of stuur een mail naar info@gitp.be