Individuele leiderschapsontwikkeling – Executive Development

 

GITP Leadership Development Center ™

Ons Leadership Development Center ™ biedt dieper en breder inzicht in kwaliteiten, drijfveren, schaduwzijden én u krijgt zicht op ontwikkelkansen en ontwikkelpotentieel van leidinggevend talent.  Vanuit een completere contextanalyse kijken we verder naar kritische succesfactoren, afbreukrisico’s en de fit met cultuur, medewerkers, stakeholders en collega’s. Het GITP Leadership Development Center™ brengt ook de ontwikkelbehoeften, -mogelijkheden en -kansen van de medewerker in kaart en vertaalt deze door naar een ontwikkelperspectief voor de toekomst.

 

Met de inzichten uit  een Leadership Development Center ™ kunnen deelnemers in een aansluitend traject hun ontwikkeling gericht en effectief versnellen. Zo halen zowel uw organisatie als uw medewerker maximaal rendement uit het development center.

 

Leadership coaching

Onze leiderschap coaching richt zich tot leidinggevenden op operationeel en middle management niveau. Er wordt voornamelijk gewerkt rond de verdere ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, inzicht in eigen beweegredenen en drijfveren, sterker en authentieker worden als leidinggevende.

Onze coaches zijn allen breed geschoold (ICF Certified) met een ruime ervaring. Zij geven blijk van veel respect en luistervaardigheid en geven uw medewerker de juiste kapstokken mee voor verdere groei.

 

Executive Coaching

Onze executive coaching trajecten richten zich op ervaren senior managers die functioneren in de bovenlaag van organisaties, die eerder op zoek zijn naar iemand om mee te sparren, iemand die hen een spiegel voorhoudt om zelfinzicht en zelfbewustzijn te vergroten.  Er wordt daarbij voornamelijk gewerkt rond succesvol ondernemerschap door ontwikkeling van visie, leiderschap en strategisch denken.

Voor executive coaching zetten wij steeds ervaren boardroom consultants en senior consultants in.

Contacteer ons op 02/456 80 40 om hierover verder te praten of stuur een mail naar info@gitp.be