Organisatieontwikkeling

GITP – Results through People begint elk ontwikkelingstraject met het stellen van een scherpe begindiagnose: in welke ontwikkelingsfase bevindt uw organisatie zich? Welke knelpunten en moeilijkheden ziet u? Wat vraagt de omgeving? En zijn uw teams en medewerkers voldoende gewapend om de strategische uitdagingen aan te gaan ?

GITP – Results through People licht de structuur en cultuur van uw organisatie door en onderzoekt de rol en competenties van het managementteam. Daarnaast analyseren we ook de bijdragen van individuele medewerkers.

Onze programma’s voor organisatieontwikkeling zijn altijd een combinatie van inzicht verschaffen (met behulp van meetinstrumenten), adviseren, trainen en coachen. In welke vorm dan ook. Die mix zorgt voor inspirerende verandertrajecten, toegesneden op uw vraag en situatie. Met oplossingen die meetbaar effectief zijn.

Onze consultants zijn ervaren en aangename sparringpartners die snel en pragmatisch kunnen schakelen en improviseren. Altijd gericht op het leveren van maximale toegevoegde waarde. U mag verwachten dat zij vanuit hun expertrol eyeopeners bieden en inzicht geven. Zo komen ze tot verrassende en effectieve interventies, met oog voor de menselijke factor.