Team en leiderschapsontwikkeling

Team & Leadership Development – Leading for Results

Ons uitgangspunt: Betere resultaten door geëngageerde medewerkers

De Leadership of Team Development programma’s van GITP – Results through People zijn steeds maatwerk. Zij sluiten aan bij de strategie, visie en cultuur van uw organisatie. Uw concrete vraag wordt vertaald naar maximaal resultaat op het niveau van het individu, het team en uw organisatie. Of het nu gaat om een korte, krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject, onze maatwerk trainingen bestaan altijd uit een combinatie van: adviseren, inzicht verschaffen (o.a. met diagnostische (e-)tools), trainen (het ontwikkelen van gedrag en vaardigheden) en coachen (reflectie op leren, drijfveren en functioneren).

 

Waar zinvol maken wij gebruik van Blended Learning. GITP Blended Learning is een uitgekiende mix van offline en online leren, een didactisch gefundeerde aanpak waarbij klassikale (classroom learning), digitale (e-learning) en informele leervormen (social learning) geïntegreerd worden ingezet.

Hoog rendement: met onze didactische kennis van en expertise in organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling én de inzet van een state-of-the-art online systeem, realiseren we voor u eigentijdse en zeer effectieve ontwikkeltrajecten.