Results through People

Onze missie

GITP – Results through People wil in co-creatie organisaties ondersteunen bij het aantrekken, verankeren en ontwikkelen van hun menselijk kapitaal. Mensen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving: dat is onze missie.

Onze waarden

Empathie
We (h)erkennen de gevoelens en behoeften van anderen zodat we hiermee maximaal rekening kunnen houden.

Integer
We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Co-creatief
We blijven kritisch en gaan steeds op zoek naar nieuwe en betere manieren om al onze klanten optimaal te kunnen dienen. Dit doen we steeds in samenspraak.

Passie
Wat je graag doet, doe je goed. We zijn gepassioneerd en gedreven in wat we doen.

Resultaatgerichtheid
Wij ondernemen effectieve wholesale jerseys paypal en efficiënte acties om ons doel te bereiken.

Onze roots

Wij zijn trots op onze “roots”. GITP, is een gerenommeerd adviesbureau dat werd opgericht in 1947 vanuit een samenwerkingsverband tussen twee Nederlandse universiteiten: Tilburg en Nijmegen.

In februari 2015 werd de Belgische afdeling van GITP (GITP Belgium) overgenomen door de aandeelhouders van Bakker & Partners en de naam werd veranderd in GITP – Results through People. De samenwerking met GITP en PiCompany blijft bestaan zodat GITP – Results through People nog steeds beroep kan doen op alle instrumenten en verdere ontwikkelingen van het vroegere “moederbedrijf”.

www.gitp.nl

www.picompany.nl

Er werd resoluut voor gekozen om GITP – Results through People te laten opereren als een onafhankelijk bedrijf van Bakker & Partners met eigen consultants om onafhankelijkheid en objectiviteit te garanderen.

Werken voor GITP

Professionalisme, oprechte interesse in mensen, teamwerk en ondernemerschap. Dit is wat onze medewerkers typeert!

 

Interesse om ons team te versterken ? Laat het ons weten op info@gitp.be.